Page Title

Transportoppdrag Og Gravearbeider For Private, Kommune Og Bedrifter

Planering av tomt, utgraving av eiendom eller grøfter for kabler og ledninger - Sigdal Anleggsservice utfører alle typer gravearbeider samt transporttjenester. Vi garanterer høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Moderne maskiner og høyt kvalifiserte ansatte sikrer at arbeidet skjer forsvarlig og effektivt.

Graving: Tomtearbeid og grøfter

Vi påtar oss alt innen tomtearbeid for private, kommune og bedrifter. Våre gravetjenester inkluderer utgraving, planering av alle typer eiendom og grunnarbeid for bolighus og næringsbygg. Vi utfører også graving på bygg og anleggsplasser.

Sigdal Anleggsservice utfører også drenering rundt grunnmur og graver grøfter for legging av fiber, telekabler, strøm, vann og avløp. Vi utfører arbeid i forbindelse med nye anlegg og utbedring av eksterende. Med høy kompetanse kan vi også påta oss større prosjekter for kommune eller bedrifter.

I forkant av gravingen undersøker vi grunnen  og planlegger jobben nøye for å unngå unødvendige komplikasjoner eller skader på kabler eller vannrør. Ved behov og i de tilfeller det er pålagt, utarbeider vi grøfteplan. Vi sørger også for grundig avstiving slik at grøfta ikke raser sammen.

Transport

Vi har lastebiler til å utføre alle typer transportoppdrag, inkludert massetransport til og fra byggeplasser. Våre kunder er både private og profesjonelle fra Oslo, Bærum, Buskerud og Vestfold. Vi påtar oss alt fra enkle leveringer av lass til komplekse masseforflytninger. Uansett oppdragets omfang kan du kontakte Sigdal Anleggsservice om transport.

Addresse : Strandåsen 67, 3355 Solumsmoen
E-post : post@sansas.no
Tlf : 91807954 (Kristian) eller  93627699 (Håvard)